Wat heb je nodig?

Een computer

Salonhub kan op vrijwel elke moderne computer geïnstalleerd worden. We ondersteunen met name reguliere Windows computers bijv. Windows 11 en 10 (geen 10 S), en uiteraard Apple macOS en iOS voor iPad. Een moderne snelle PC is bijv. Intel processor, i5 of i7 (geen Atom, Celeron of Pentium) soortgelijk mag uiteraard ook. Koop je een nieuwe PC kies dan altijd een krachtige snelle versie.

Heb je al een Salonhub account?

Kies boven in het menu voor Support om daar de Salonhub Windows, macOS applicatie of iOS iPad App direct te downloaden.

Internet

Salonhub is een online programma. Om gebruik te maken van Salonhub heb je een goede internetverbinding nodig, zoals ADSL, kabel of glasvezel. Het is mogelijk om in noodgevallen gebruik te maken van een 4G of 5G mobiele verbinding, maar voor dagelijks gebruik raden we dit af.

Bon printer, A4 printer, kassalade en productscanner(optioneel)

Het is mogelijk om POS-apparaten aan Salonhub te koppelen. We bieden ondersteuning voor de meest gangbare merken zoals Epson, Honeywell, Bixolon, Samsung, Star, Metapace, maar ook andere ESC/POS compatible apparaten zouden zonder problemen moeten werken. Het aansturen van POS-apparaten werkt zowel op Windows computers als macOS van Apple. Wij raden aan individuele apparaten te controleren op compatibiliteit.

Een betaalterminal(optioneel)

Een pin koppeling met de PC is in principe mogelijk via CCV voor de volgende apparaten:

Betaalterminal Windows macOS
A80 terminal met P400 pinpad Ja Ja
VX520 terminal met VX820 pinpad Ja Ja
VX570 terminal met VX810 pinpad Ja Ja
VX570 terminal met VX820 pinpad Ja Ja
VX570 terminal met SC5000 pinpad Ja Ja

Voor de VX 570 Terminal (oud model serieel) macOS heeft u waarschijnlijk een USB naar serieel dongle nodig. Voor de A80 terminal heeft u een seriële kabel en een serieel naar USB dongle nodig. Vraag CCV of uw hardware leverancier om meer informatie en wellicht een monteur. Wij raden de A80 terminal met P400 pinpad aan voor zowel macOS als Windows.

Internet browser op uw computer of tablet

U kunt Salonhub ook gebruiken zonder installatie op uw computer. Waar u ook bent, u kunt altijd inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Salonhub ondersteunt de laatste versies van de meest gangbare browsers, zowel op uw computer als op uw tablet.

Op uw computer
  • Chrome
  • Safari
  • Firefox
  • Safari
  • Edge
  • Opera
Op uw tablet
  • Chrome op Android
  • Edge op Windows 10 of 11
  • Safari op iOS

Meer informatie

Heb je nog vragen of interesse in een demonstratie? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel (050) 850 3710.

Bestellen

Overtuigd van de voordelen van Salonhub? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Salonhub is geschikt voor macOS, Windows en Chrome OS

En ook in Chrome of Safari op uw iPad of Android tablet