Online afspraak via de eigen website

Met Salonhub kunnen klanten gratis en 24 uur per dag via de eigen website afspraken plannen. Ook nieuwe klanten kunnen gebruikmaken van dit systeem, desgewenst kan de beveiliging worden verhoogd of verlaagd.

De integratie van de online afspraak-knop in uw website is zeer eenvoudig. Met Salonhub kan je een code genereren die in de eigen website geplaatst kan worden. Daarna werkt het systeem direct. Eigenhandig of de webdesigner kan een online afspraak-knop helemaal aanpassen aan het uiterlijk van uw website.

Nu zelf proberen?

Klik op de knop hieronder om een fictieve afspraak te maken in onze demo-salon.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met Dé Kapper App

Klanten kunnen gebruik maken van Dé Kapper App voor iPhone, iPad en Android.

Je betaalt 20 eurocent per afspraak, maar nooit meer dan 20,- euro per maand, per salon. Worden er meer dan 100 afspraken per maand gemaakt? Alle extra afspraken zijn kostenloos.

Een afspraak maken is zeer eenvoudig. Gebruikers kunnen de salon zoeken op naam, of zoeken naar de dichtsbijzijnde salon. 2 uur voor aanvang ontvangt de klant een notificatie.

Dé Kapper App is gratis te downloaden bij de App Store of Google Play en klanten hoeven zich niet eerst aan te melden of een account aan te maken.

Meer weten? Ga naar www.kapper.online.

Meer informatie

Heb je nog vragen of interesse in een demonstratie? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel (050) 850 3710.

Bestellen

Overtuigd van de voordelen van Salonhub? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Salonhub is geschikt voor macOS, Windows en Chrome OS

En ook in Chrome of Safari op uw iPad of Android tablet