Salonhub Pay: een pinautomaat die past bij jouw onderneming

Pinkoppeling

Nooit meer handmatig bedragen intypen. Klik op Pin in de kassa en de klant kan direct pinnen.

Kasopmaak

Geen gedoe meer met handmatige kasopmaak. De kassa houdt automatisch bij hoeveel er met Pin betaald is.

Kassabon

Geen aparte pinbonnen meer. De kassa print een bon met zowel de pinbetaling als de kassabon.

E-mail

Bespaar papier en stuur de pinbon samen met de kassabon direct per mail naar de klant.

Rapportages

Uitgebreide rapportages en overzichten van alle transacties en uitbetalingen.

Ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning van het Salonhub team. Wij helpen je graag!

Interesse?

Aarzel dan niet en vraag vandaag nog Salonhub Pay aan!

Vraag Salonhub Pay aan

De voordelen van Salonhub Pay

Met Salonhub Pay heb je een moderne, volledig geïntegreerde pin oplossing in Salonhub, geschikt voor de toekomst. Salonhub Pay is een samenwerking tussen Salonhub en CCV waarbij Salonhub de koppeling, de service en de pinautomaten levert en CCV via hun netwerk de transacties verwerkt.

U hoeft dus nooit meer handmatig bedragen in te voeren op uw pinautomaat en de betalingen worden automatisch verwerkt in Salonhub. Wel zo makkelijk en het voorkomt fouten. Aan het einde van de dag hoef je alleen nog maar de kasopmaak te doen en het dagtotaal wordt automatisch ingevoerd.

Als je Salonhub Pay gebruikt hoef je geen aparte pinbon meer te printen. De pinbon is namelijk gecombineerd met de kassabon. Deze gecombineerde bon wordt opgeslagen in Salonhub en is altijd terug te vinden in de overzichten. Je kunt binnen Salonhub instellen dat de gecombineerde bon automatisch wordt afgedrukt, of alleen op verzoek wordt afgedrukt. Tevens kan de gecombineerde bon per mail gestuurd worden naar de klant.

Salonhub Pay biedt uitgebreide rapportage over de transacties. Je kunt in een oogopslag terugzien wat het resultaat van een transactie was en de totalen per dag, week of maand bekijken. Je kunt zien wanneer welk bedrag is uitbetaald en wanneer de volgende uitbetaling plaatsvindt. Vergelijk tot slot de gemiddelde besteding per kaartsoort en bepaal of de hogere kosten van creditcards het waard zijn.

Keuze uit drie verschillende pinautomaten

Beste keuze

PAX A35

Onze oplossing voor betalen bij de balie. Het apparaat wordt aangesloten via Ethernet en is daardoor stabieler dan de draadloze oplossingen. Ook is het intoetsen van een pincode makkelijker, omdat het apparaat is voorzien van een toetsenbord. Contactloos betalen is geen probleem, de klant kan de pinpas of telefoon tegen het scherm houden.


 • Geschikt voor op de balie
 • Optionele standaard van € 29 voor een hogere positie
 • Toetsenbord met privacy scherm
 • Contactloos betalen op het scherm
 • Minder storingsgevoelig
 • Niet draagbaar
 • Ethernet
 • WiFi optioneel

Levering, installatie en uitleg op locatie: Tijdelijk gratis


€ 559

PAX A77

Onze draagbare oplossing voor betalen bij de stoel. Het apparaat wordt aangesloten via WiFi (of optioneel met een SIM kaart via 4G) en is daardoor flexibel inzetbaar. Voordeel is de mobiliteit, maar de gevoeligheid voor storingen is wel groter. Contactloos betalen is mogelijk, de klant kan de pinpas of telefoon tegen de achterkant van het apparaat houden.


 • Geschikt voor betaling bij de stoel
 • Gratis dock voor makkelijk opladen, ter waarde van € 30
 • Opladen gedurende de dag nodig
 • Contactloos betalen op de achterkant
 • WiFi is storingsgevoeliger
 • Geen vast toetsenbord
 • WiFi
 • 4G optioneel

Levering, installatie en uitleg op locatie: € 90


€ 475

PAX A920

Het toestel is draadloos, maar met de optionele dock kun je het apparaat op de balie plaatsen en wanneer nodig, toch gebruiken om te betalen bij de stoel. Omdat het toestel aangesloten is via WiFi is het daardoor wel storingsgevoeliger vergeleken met een vaste aansluiting. Contactloos betalen is geen probleem, de klant kan de pinpas of telefoon boven het scherm houden.


 • Geschikt voor op de balie met optionele dock van € 40
 • Geschikt voor betaling bij de stoel
 • Contactloos betalen boven het scherm
 • WiFi is storingsgevoeliger
 • Geen vast toetsenbord
 • WiFi
 • 4G optioneel

Levering, installatie en uitleg op locatie: € 90


€ 695

Heb je al een pinautomaat van CCV of een andere leverancier? Dan kun je deze inruilen voor een eenmalige korting van € 100 op de aanschafprijs van een nieuwe pinautomaat (vraag naar voorwaarden en welke apparaten in aanmerking komen).

Heb je al een PAX A77, PAX A920 of PAX A35+A80 combinatie van CCV? Dan kunnen wij deze geschikt maken voor Salonhub Pay en je betaalt dan alleen eenmalig installatiekosten. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat houdt de Salonhub Pay ondersteuning in?

Voor een ondernemer is een stabiele betaalmogelijkheid een van de belangrijkste prioriteiten en daardoor is een goede service ontzettend belangrijk.

Salonhub biedt volledige ondersteuning op het gebied van het aangeschafte pinautomaat. Vanaf de ondersteuning bij het installeren, tot het dagelijkse gebruik van het systeem.

Voor vragen en bij problemen kun je bellen met het bekende Salonhub telefoonnummer en heb je niet te maken met lange wachtrijen en ingewikkelde menu's.

We zorgen ervoor dat het systeem altijd de nieuwste software bezit en blijven dit op de achtergrond updaten. Ook monitoren we het systeem op afstand en kunnen we bij problemen direct ingrijpen.

Je krijgt dus:

 • Support op locatie en op afstand
 • Hulp bij installatie
 • Hulp bij overige vragen
 • Monitoren en problemen proactief oplossen
 • Updates ten behoeve van stabiliteit en veiligheid

Kostenoverzicht

Om Salonhub Pay te gebruiken koop je een van de bovenstaande terminals en betaal je eenmalig voor de installatie en uitleg op locatie (voor de PAX A35 is de installatie tijdelijk helemaal gratis). Daarna betaal je een maandelijks bedrag voor gebruik en ondersteuning aan Salonhub.

Daarnaast sluit je een contract af met CCV voor het verwerken van de transacties. Je betaalt hiervoor aansluitkosten en daarna een vast bedrag per maand en een bedrag per transactie. Je krijgt hiervoor elke maand rechtstreeks een factuur van CCV.

  Salonhub CCV
Eenmalig
Aanschaf pinautomaat: -
Levering, installatie en uitleg op locatie -
Aansluitkosten - € 19,95
Per maand
Salonhub Pay abonnement, inclusief ondersteuning € 20 -
Terminal abonnement - € 4,25
Per transactie
Maestro en V-PAY - € 0,066
Debit Mastercard en VISA Debit 1) - € 0,066
Mastercard en VISA 2) - 1.6%
American Express 3) - Vanaf 1.5%

1) Alleen voor kaarten welke uitgegeven zijn in de Europese Economische Ruimte (EER). Kaarten buiten de EER worden berekend als normale creditcard.

2) Mastercard en VISA zijn standaard niet actief. Wij kunnen dit gratis voor je activeren. Je betaalt alleen de kosten per transactie.

3) Neem contact op met American Express voor het activeren. Wij kunnen daarna jouw pinautomaat op de juiste manier instellen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. De prijzen van CCV zijn een indicatie, ga naar de website van CCV voor de actuele prijzen en informatie.

Vragen of een demonstratie?

Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel (050) 850 3710.

Salonhub applicatie is beschikbaar voor macOS, Windows, Chrome OS en iPad

Via de browser ook in Chrome of Safari op uw Android tablet beschikbaar