Installeren van Salonhub

U kunt Salonhub natuurlijk gebruiken in de browser, maar de applicatie komt pas goed tot zijn recht als u het installeert op uw computer. Vergeet dan niet om ook Salonhub POS te installeren. Deze software zorgt o.a. voor het aansturen van printers, bonnenprinters, kassalades, customer displays en betaalterminals.

Salonhub voor Chrome

ChromeOS

Salonhub voor macOS

OS X Mavericks (10.9) of later

Salonhub voor Windows

Windows 7, 8 of 10

Salonhub voor iPad

iOS 9 of later

Support

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 voor technische vragen:

(050) 850 3710

of stuur een email naar support@salonhub.nl

WhatsApp kan ook via:

06-465 39 151

Productdatabase

Wijzigingen voor de productdatabase kunt u doorgeven aan product@salonhub.nl

Administratie

Voor vragen en opmerkingen over facturen kunt u contact opnemen met administratie@salonhub.nl